Březno u Chomutova - Dračí cesta je pohádkovou atrakcí v obci Březno u Chomutova. Měří přes pět kilometrů a vede okolo turisticky zajímavých míst.

Každá z osmi zastávek patří pohádkové bytosti, která má blízko k obci Březno nebo hornictví. Výletníci řeší úkoly související s životem, například vodní víly Egerie, andělíčků Péti a Pavlíka, permoníka Uhelníčka, ohnivce Plamínka, loupežníka Bu-bu-bíka a samozřejmě březenského draka Severuse.

Dračí cestu je možné navštívit kdykoli během roku. Ideální je vydat se na ni na kole či koloběžce. Vstup je ZDARMA. Na ty, kteří správně splní všechny úkoly, čeká DÁREK.

Mapku trasy dračí cesty a dárek si lze vyzvednout na vrátnici Severočeských dolů či v Infocentru Březno.

Kontakt: Infocentrum Březno, Štefánikova 82. Tel: 474 692 016

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru