VIDEO AKTUÁLNĚ: Po roce a půl se vrátily vlaky na horskou trať na Moldavu!
Motorová jednotka přezdívaná Žralok vyjíždí z Ústí. Právě překonává ocelový most u Hrobu z roku 1883.
Výlety

Moldava – Dlouhodobá výluka na horské železniční trati mezi Dubím a Moldavou skončila! V sobotu 3. listopadu zde po dlouhé době znovu vyjely osobní vlaky.

Dne 31. října 2018 byla ukončena dlouhodobá výluka na trati 135 Most - Moldava v Krušných horách v úseku Dubí - Moldava v Krušných horách. Mohly za ni složité opravy části trati, která byla poničená sesuvem půdy.

Uzavírka železnice trvala od 14. března 2017. Od třetího listopadového dne je provoz na této trati obnoven podle jízdního řádu (najdete jej na tomto odkazu). A je tu jedna novinka: Vlaky nyní nejezdí jen z Mostu, ale na horský spoj můžete nasednout i v Ústí nad Labem a Teplicích.

https://www.youtube.com/watch?v=Tvo-_URa8GQ

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru