Na Klínech panuje čilý ruch! Připravují se tam na letní sezonu a chystají několik zajímavých novinek
Montáž bobové dráhy s novým přemostěním.
Výlety

Klíny - Krásné počasí přeje také pracovním činnostem ve Sport areálu Klíny. Ve čtvrtek 25. dubna to zde žilo přípravami pro všechny sportovní aktivity, které tu budete moci využívat od zahájení letní sezóny až do posledních pěkných podzimních dnů.

Letní sezóna odstartuje v areálu na Klínech v sobotu 18. května. Na svahu se již montuje bobová dráha, dělají se úpravy terénu, provádí se údržba lanovky a všech sportovních zařízení, některá se i vylepšují. A také tu chystají několik novinek.

„Jednou z novinek je vylepšení lanového parku, dále chystáme novou dráhu v bikeparku pro děti nebo méně zdatné cyklisty a také nové přemostění přes dráhu bobovky. Další novinkou bude nová terasa s posezením, s obsluhou z restaurace, s krásným výhledem, pod níž pak vznikne posezení s přístřeším, vhodným za deště nebo v horkých dnech. Těšit se můžete i na novou půjčovnu kol, s větším výběrem kol a koloběžek, a novinkou bude i půjčovna elektrokol. Mimochodem, k dispozici tu máme i stojan na nabíjení elektrokol. Naši zákazníci budou moci již brzy ochutnat naše nové pivo z vlastního pivovaru, a to ještě není všechno,“ prozrazuje Josef Dlouhý, jednatel Sport areálu Klíny.

„Stále pracujeme na tom, aby se u nás našlo vyžití pro všechny každého věku a pro rodiny s dětmi. Přejeme si, aby každý, kdo bude mít chuť něco dělat nebo bude chtít zahnat nudu, přijel k nám,“ dodává Josef Dlouhý.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru