Oblíbené TikTokerky z Ústeckého kraje podpoří rodinný zoopark Zvířátkov
foto: Útulek a zoopark Zvířátkov v Olešné u Hořovic
Výlety

Ústecký kraj - Vzhledem k současné koronavirové situaci někteří z vás museli zrušit plánovanou dovolenou v zahraničí. Proto vám přinášíme tip na netradiční výlet pro celou rodinu.

Čtyři známé TikTokerky z Ústeckého kraje vyráží v pondělí 5. července na pomoc Zvířátkovu, kde budou celý den a můžete se tak s nimi potkat.

Em Cynique (Mgr. Kateřina Willant- 140 tisíc sledujících)

Defenfe Up (Anna Willant- 140 tisíc sledujících)

Asvelia Mei (Veronika Šístková- 100 tisíc sledujících)

Marsel le Marse (Marcela Sklenářová- 70 tisíc sledujících)

Rodinný zoopark se nachází v okrese Beroun v Olešné u Hořovic, což je asi 60km od Chomutova. Po necelé hodince jízdy autem se před vámi otevře zcela nový svět. Něco, co nezažijete v žádné z českých zoologických zahrad. Zkrátka úplně nový rozměr zážitků.

Na pár otázek jsme se zeptali Mgr. Kateřiny Willant – Em Cynique, oblíbené učitelky z Mostecké základní školy.

Proč zrovna Zvířátkov?

Protože se liší od klasických zoologických zahrad. Nemají dotace a personál. Celý Zvířátkov řídí jeden člověk - Aleš Bílek. Vše má na svém vlastním pozemku, kousek od baráčku a zvířátka zde jsou především zachráněna.

Na jaká zvířátka se zde můžeme těšit?

Jsou zde mývalové, nosálové, opičky, pštros, chameleoni, lama a mnoho dalších.

Jak jste se o Zvířátkovu dozvěděly?

Oslovila nás naše fanynka, abychom Zvířátkov navštívily, že by nás to mohlo zajímat. A měla pravdu. Mohly jsme si zvířátka pohladit, pochovat, nakrmit a v neposlední řadě o nich zjistit spoustu zajímavých věcí, včetně smutných příběhů. To nás přimělo k tomu, začít Zvířátkov podporovat již od prosince roku 2020. Od té doby od lidé vybíráme ovoce, zeleninu a pečivo, které sem vozíme a děláme tím zvířátkům radost.

Co mají zvířátka nejraději?

Jak jsem již zmínila ovoce, zeleninu, nějaké pečivo, ale nejzajímavější je to, že opičky mají nejraději cibuli. https://www.youtube.com/watch?v=ZY4seJTOx0I

Zvířátkov můžete najít na sociálních sítích:

  • Facebook: Zvířátkov
  • Instagram: zooparkzviratkov
  • TikTok: zvířátkov_olešná
  • www.zviratkov.cz
REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru