VIRTUÁLNÍ VÝLET: Projděte se malebnou rozhlednou Jeřabina v Krušných horách. To jsou výhledy!
Rozhledna Jeřabina. Foto: Oldřich Hájek
Výlety

Litvínovsko - Rádi byste se podívali na neobvyklá místa v Krušných horách, ale momentálně se tam nedostanete? Nevadí. Přiblížíme vám zážitek z výletu alespoň ve virtuálním prostředí.

Pomocí moderních technologií jsme vytvořili 3D virtuální prohlídku rozhledny Jeřabina, kterou najdete v Krušných horách na Litvínovsku. Uvidíte z ní jak podhůří, tak nejbližší vrcholky. Na naši virtuální návštěvu nepotřebujete žádné zvláštní vybavení. Stačí vám mobil v ruce nebo monitor před sebou. Rozhlednou můžete procházet pomocí šipek, kliknutím myši či klepnutím prstů na displej. Pokud vlastníte 3D brýle, můžete vyzkoušet i je. 

Všechny informace o rozhledně najdete v prohlídce, upozorňují na ně barevné body.

V případě zájmu o vyhotovení 3D virtuální prohlídky nás kontaktujte na e-mailu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru