Kadaň - Nevíte, kam s dětmi o jarních prázdninách? Chcete si na chvíli odpočinout od lyžování, sáňkování a bobování? Pak právě pro Vás máme zajímavý tip na výlet - do Muzea čarodějnic v královském městě Kadani.

3101caro

Během čtyřicetiminutové prohlídky, kterou vás provede čarodějnice Safíra nebo čarodějnická teta Agáta, se seznámíte se s prvopočátky magie u nás, na vlastní oči uvidíte alchymistickou dílnu s bublajícími lektvary. Vyzkoušet si budete moci i pravou čarodějnickou školu a sednout si do lavice, kde se učila i samotná čarodějnice Saxana.

Můžeme vám zaručit, že nudit se rozhodně nebudete a na své si přijdou malí i velcí. Pro větší kolektivy po objednání vhodné jako půldenní či celodenní výlet.

Královské město Kadaň kromě Muzea čarodějnic nabízí mnoho zajímavostí např. proslulou Katovu uličku (nejužší ulička v ČR ) - gotickou uličku, kterou vcházel do města mistr popravčí. Můžete si prohlédnout nádherné městské hradby i známé Nábřeží maxipsa Fíka a mnoho dalších podivuhodností a zajímavostí.

3101caro2

Návštěvní doba v době jarních prázdnin:

6. - 12. 2. a 27. 2. - 5. 3.

  • od 13 hodin do 16 hodin
  • (prohlídky v každou celou hodinu, poslední v 16 hodin)
  • Kontakty: 774101127
  • Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Vstupné:

  • děti, důchodci 50,- Kč
  • dospělí 80,- Kč
  • pedagogický dozor ZDARMA

3101caro3

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru