V Úštěku se otevírají pekelné sklepy. Vydejte se na výlet do Muzea čertů
Pekelné sklepení v Úštěku. Foto: Muzeum čertů
Výlety

Úštěk - Čerti na Úštěku slaví. Vrtá vám hlavou, co by tak asi mohli pekelníci oslavovat? Rádi vám to prozradíme.

Letošní sezóna je totiž jubilejní – desátá. Ano, je to opravdu tak. Již deset let vás na Úštěku od dubna do října vítají v Pikartské věži vaši oblíbení čertí průvodci, kteří vás s humorem jim vlastním provázejí věží i svými pekelnými sklepy a během prohlídky vám tu a tam připraví i nějakou tu horkou chvilku.

Ani letos tomu nebude jinak. Již tuto sobotu se otevřou vrzající dveře Pikartské věže a krásná Mefista, či sám kníže pekel osobně, vás pozve opět k sobě na návštěvu. A že o zábavu nebude nouze, to vám ani nemusíme připomínat.

Jestliže je mezi vámi někdo, kdo ještě neměl možnost se s pekelníky setkat, rozhodně neváhejte. Věřte, že nebudete litovat. Zpestříte si volné víkendové dny zajímavým výletem a skutečně se pobavíte. Program je určen pro dospělé stejně jako pro děti, které se na Úštěku rozhodně bát nemusí!

0104certi1

Muzeem vás může provést sám kníže pekel osobně. Foto: Muzeum Čertů

Během dubna pro vás budou pekelné brány otevřeny každý víkend, od května pak již každodenně kromě pondělí (s výjimkou pondělních státních svátků).

Mimo víkendy mohou v dubnu navštívit Muzeum čertů i větší skupiny po předchozí telefonické domluvě.

A pokud teď přemýšlíte, čím čerty k jejich „narozeninám“ obdarovat, poradíme, že tím nejlepším dárkem pro ně bude vaše osobní návštěva a především vaše spokojenost a úsměv ve tváři.

Tak ať se vám na Úštěku líbí a brzy s čerty na viděnou!!!

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru