VIDEO: Ledové kry na Ohři jako atrakce! Vytvořily neobvyklou podívanou
Zamrzlá řeka Ohře. Foto: e-deniky.cz
Výlety

Klášterec nad Ohří - Neobvyklý je nyní pohled na řeku Ohři v okolí kláštereckého zámku. Lidé si chodí fotit ledový úkaz. Ale pozor, až ke břehům nechoďte, může to být nebezpečné!

K čemu na řece v Klášterci nad Ohří došlo? Ledový příkrov na vodě se tam rozlámal až na malé kry a znovu zamrzl. Pokud se půjdete na řeku plnou ledových ker podívat, zamiřte do zámeckého parku a držte se před bezpečnostními páskami.

„Led zůstává na jezu a vybřežil k opěrné zdi na pravém břehu řeky. Z důvodu možného vybřežení Ohře i na dalších místech žádáme občany, aby do odvolání nevyužívali cesty v celém úseku podél řeky Ohře v zámeckém parku, zejména pak od lázní k jezu. Situace bude pracovníky Povodí Ohře nadále sledována a v případě pominutí nebezpečí bude veřejnost opět informována,“ informoval Libor Kocáb, referent odboru místního hospodářství, dopravy a životního prostředí na klášterecké radnici.

https://www.youtube.com/watch?v=1rP2p4oSE5Q

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru