Ústecký kraj - Dopravní policisté z Ústeckého kraje dne 27. 3. 2023 dohlíželi dna dodržování pravidel silničního provozu a zaměřili se především na měření rychlosti v nebezpečných úsecích. Během kontrol zastavili a zkontrolovali dvě stovky vozidel, z čehož dopravního přestupku se dopustilo celkem 162 řidičů.

„Rychlost překročilo 112 řidičů, mezi další spáchané přestupky patřila jízda bez bezpečnostního pásu, špatný technický stav vozidla nebo držení mobilního telefonu během jízdy. V jednom případě se řidič před jízdou posilnil alkoholem. Na místě bylo blokovou pokutou vyřešeno 148 přestupků a zbývajících 14 přestupků bylo oznámeno na příslušný správní úřad k dalšímu projednání. Na blokových pokutách vybrali policisté přes 115.000,- Kč,“ uvedla policejní mluvčí Pavla Mašínová.

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru