Karlovarsko – Z věznice Ostrov na Karlovarsku utekl v pátek 9. října v ranních hodinách vězen. Jedná se o 21letého Tomáše Kisse z Chomutovska. Podle policie není tento mladý kriminálník nebezpečný ani ozbrojen.

Hledaný vězeň Tomáš Kiss

Hledaný muž má 167cm vysokou štíhlou postavu, modré oči, hnědé krátké rovné vlasy, oválný obličej. Na sobě měl v době útěku vězeňské kalhoty a vězeňskou obuv. Není vyloučeno, že by si mohl opatřit i jiné oblečení. Při útěku z věznice se pravděpodobně poranil na rukou a dalších částech těla.

Policisté po muži intenzivně pátrají a žádají veřejnost o pomoc při jeho zadržení. Jakoukoliv informaci k hledanému přijmou na jakékoliv policejní služebně, nebo na bezplatném telefonním čísle 158.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru