Žiželice - Na střeše skončil ve středu řidič osobního automobilu na silnici vedoucí ze Žatce na Most v Žiželicích. Pravděpodobně vlivem vyšší rychlosti mž nezvládl řízení a havaroval. Na místě nehody zasahoval i vrtulník letecké záchranné služby. Potvrdil to mluvčí krajské záchranky Prokop Voleník.

 

Ilustrační snímek záchranářů u nehody. Foto: Jan Vraný

Mluvčí lounské policie Jaromíra Střelcová dodala, že nehodu vyšetřují policisté. Podle předběžných informací utrpěl motorista naštěstí pouze lehké poranění a byl podle mluvčího krajské záchranky Voleníka transportován letecky do ústeckého traumacentra. K nehodě vyjela i profesionální jednotka hasičů. Proč muž havaroval, zjištuje i nadále policie. 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru