Louny - V úterý, krátce po 14. hodině, vyjížděli policisté k dopravní nehodě na lounském obchvatu, kterou způsobilo uvolněné kolo z nákladního automobilu. Bylo štěstí, že se nikdo nezranil.

Uvolněné kolo z návěsu. Ilustrační foto. Zdroj: Policie ČR

Řidič (78. ročník) nákladního automobilu Mercedes s návěsem Calumet jel od Chomutova na Prahu, když se mu na rovném úseku, před sjezdem na Cítoliby, uvolnilo z levé přední nápravy návěsu kolo. "To následně narazilo do levého boku protijedoucího vozidla zn. VW Sharan a dále do pravé přední části osobního automobilu zn. Škoda Octavia," uvedla lounská policejní mluvčí Jaromíra Střelcová.

Naštěstí nedošlo při nehodě k žádnému zranění. Dechová zkouška u řidičů byla negativní. Nehoda je v dalším vyšetřování dopravní policie.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru