Dobroměřice - Šipkaři z celého kraje se o víkendu sjeli do Dobroměřic, kde se ve dvou dnech utkali ve finále Jackpot Cupu. V rámci velkého finálového turnaje bylo nakonec rozděleno celkem 440 tisíc korun.

 

Vyhlášení ligové sezóny družstev 2015/2016 v elektronických šipkách

V sobotu se v Dobroměřicích oceňovala družstva, která se v jednotlivých ligových úrovní umístila na 1. – 3. místě v sezóně 2015/2016. Tato družstva obdržela poháry a finanční odměny a pro hráče, kteří přijeli, byl zároveň připraven turnaj losovaných dvojic a turnaj jednotlivců.

V turnaji jednotlivců jasně kraloval Kropáček Jindřich z Fofr teamu Duchcov. Na 2. místě se umístil Ledl Tomáš z Black Cat Výškov a třetí skončil Cvrkal Miroslav Mini sportbar Nový Bor.

V turnaji dvojic na 1. místě skončili Kropáček Jindřich s Hanzlíkem Miloslavem (Mini sportbar Nový Bor), na 2. místě Pokorný Jaroslav (Zálesáci Chomutov) s Cvrkalem Miroslavem a 3. místo obsadili Papežík Karel (Black Cat Výškov) a Poljanský Ivo (Nervotoči na Pekárně).

Velký finálový turnaj Jacpot Cup 2015/2016

V neděli se opět v Dobroměřicích sešli hráči, aby završili svoje působení v seriálovém turnaji Jacpot Cup 2015/2016. Sešlo se zde 147 mužů a 41 žen a pro ně byly uspořádány turnaje jednotlivců mužů a žen a společný turnaj odpadlíků. Zároveň zde bylo oceněno 10 nejaktivnějších hráčů a dále bylo vylosováno 30 šťastlivců, kteří si odnesli finanční podporu do dalších turnajů. Celkem zde bylo rozděleno 440 000 korun.

Oba turnaje jak mužů tak i žen, byly nadstandardně obsazené, jelikož se zde sešli hráči jak Ústeckého tak Libereckého kraje. Takže to byl takový dvojitý krajský master.

V turnaji mužů se do finále probojovali hráči, kteří určitě budou ozdobou ME v Chorvatsku, které začíná už příští týden. Po velmi vyrovnané hře byl ten šťastnější Lacina Zdeněk (Mexiko Chomutov), který ve finále porazil Popelku Martina (40+ Trutnov). Na 3. místě skončil Šír Vlastimil (Dexterous Krasný Les).

V turnaji žen se do finále probojovala česká reprezentantka Rajmanová Marcela (Lucky Smajlíci Liberec), která porazila Jindrovou Kateřinu (Hrozen Ploskovice) a zúročila tak svoji tréninkovou píli před nadcházejícím ME v Chorvatsku. Na 3. místě skončila Semencová Jana (Pijonýři Litvínov), pro kterou to je jen potvrzení její letošní formy.
V turnaji odpadlíku si odnesl vítězství Engel Jan (Sporťáci Most). Na 2. místě se umístil Kolář Petr (ŠK Jílové – Děčín) a 3. místo si vybojoval Voznica Vlastimil (Dexterous Krásný Les).

I podle výsledků je vidět, že hráči obou krajů, které zastřešuje Severočeský oblastní svaz, jsou si vyrovnanými soupeři. Tento turnaj ukázal kvalitu elektronických šipek a velký zájem o tento sport.

O turnaji jsme přinesli i videoreportáž:

[article]2872[/article]

FOTOGALERIE:

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru