Slaný – Silniční práce na kompletní obnově povrchu silnice I/7 v úseku mezi obcí Hořešovičky a Slaný pokračují druhou etapou. Aktuálně počítejte se dvěma zdrženími. Semafory jsou u Třebíze a dále ve směru na Prahu u Slaného.

Aktuální práce u Třebíze, položen je již jeden nový pruh asfaltu. Foto: Oldřich Hájek

Zdržení během slabšího provozu o víkendu činí okolo deseti minut, v silném provozu během pracovního týdne můžete počítat i s 45minutovou prodlevou. Práce u Slaného se nyní dají objet, odbočíte-li při cestě od Loun v Lotouši na silnici třetí třídy 23638, a poté se dáte na Slaný, kde se připojíte na obchvat těsně za semafory, nebo projedete městem až rovnou na dálnici. Během víkendu nemusí být časově výhodnější zvolit objížďku. Záleží ale vždy na momentální situaci, nelze to brát jako generální radu.

Jak ale upozornil sever dopravniinfo.cz, jakmile práce dojdou v třetí etapě do Lotouše, nebude tam možné z hlavní silnice odbočit ani na jednu stranu. Termín nyní není znám.

S kyvadlově řízenou dopravou počítejte do 25. září, do kdy platí povolení vydané Krajským úřadem Středočeského kraje.

Momentálně také počítejte ještě s jedním omezením, a to na dálnici v okolí Buštěhradu, kde se rekonstruují středová svodidla. Na místě je v obou směrech snížená rychlost a doprava svedena vždy do jednoho pruhu.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru