Ústecký kraj - Letní změna jízdních řádů autobusů integrovaného systému Dopravy Ústeckého kraje (DÚK) se letos dotkne více linek.

2608busy

Od 28. srpna dochází k časovým posunům spojů zejména na Ústecku. Aktualizované jízdní řády DÚK najdou cestující na webových stránkách www.dopravauk.cz, na zastávkách a v 19 informačních centrech dopravců DÚK po celém území Ústeckého kraje.

K minutovým změnám dojde na lince 450 z Chlumce do Ústí nad Labem a Děčína. Nejvíce je posunut ranní spoj číslo 109, který pojede o 20 minut dříve, aby pomohl odstranit přeplňování školního spoje linky 458. Na ráno je navíc zařazen spoj číslo 135, takže na lince 450 dojde k posílení v ranních časech. Nově je zřízena zastávka Děčín, nám. 5. května pro výstup školáků. K drobným časovým posunům dochází i v obráceném směru z Děčína do Chlumce.

Časové posuny odjezdů v obou směrech nastávají také u linky 451 z Petrovic do Ústí nad Labem a Suletic. Ranní školní doplňkový spoj č. 107 bude zrušen, protože v podobném čase jezdí i linka 452. Podvečerní spoj č. 123 je málo vytížen a pojede z Velkého Března jen pokud budou cestující, ranní spoj 201 skončí v Homoli. V opačném směru je nově zaveden ranní spoj č. 134. Spoje 110, 142 a 116 budou začínat už od Krajského soudu. Večerní spoj 218 pojede jen z Homole a odpolední spoj 118 přes Bláhov a Haslice.

Minutové posuny čekejte na lince 452 z Úštěka přes Ústí nad Labem do Bahratalu. V obráceném směru zajede dopolední spoj č. 120 do Týniště jen pro výstup.

Změny jízdních řádů o několik minut čekejte u linky 453 z Libouchce přes Ústí nad Labem do Rýdeče. Ranní spoj 103 zajede do Čeřeniště jen na objednání, v obráceném směru to bude podobně se spojem 104 do Žďáru.

Časy odjezdů se drobně mění i u linky 454 z Chuderova do Ústí nad Labem a Teplic. Dopolední spoj 109 je prodloužen ze Žežic do Chuderova a odpolední spoj 115 nebude na objednání. V obráceném směru je dopolední spoj 126 prodloužen do Žežic.

U linky 455 jsou drobné časové změny jen ve směru z Povrlů do Ústí nad Labem. V tomto směru je také nově zavedena zastávka Mírové náměstí náhradou za hlavní nádraží.

O pár minut se mění jízdní řád dvou spojů linky 456 ve směru z Ústí nad Labem do Chvalova.

U linky 457 z Ústí nad Labem do Dubiček dochází k úpravě názvů některých zastávek.

Drobné časové posuny jsou na lince 458 z Ústí nad Labem do Teplic. Ranní spoj 103 má upraven příjezd na Bohosudov MěÚ na čas vhodný pro školáky.

Na Vejprtsku budou linky 580 a 601 obsluhovat novou zastávku Klášterec n. Ohří,,IP Verne III.

V oblasti mezi Litvínovem a Bílinou bude na lince 505 zrušena zastávka Ledvice,,váha. Linka bude v Chotějovicích zastavovat nově při cestě z Ledvic do Hostomic.

Na lince 506 dochází k drobným časovým posunům u většiny spojů v úseku Bílina – Měrunice z důvodu zlepšení přestupu na linku 501 do Litvínova.

Linka 521 upravuje provoz cyklobusu v pracovní dny. Ranní spoj v pracovní dny s odjezdem v 8:03 z Litvínova je nově veden přímo do Olbernhau, podobně pojede spoj v 8:48 hod. z Olbernhau přímo do Litvínova.

Jízdní řády na Teplicku počítají s pokračující výlukou v Lahošti na linkách 486, 491 a 803 (do 31. 10.) a s výlukou v Dubí-Běhánkách na lince 494. Vlivem stavebních prací na silnici č. I/13 v úseku Přestanov – křižovatka u čerpací stanice Ono dochází u většiny spojů linky 488 ke zpoždění v obou směrech. Linka je vedena po objízdné trase přes Stradov.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru