Staňkovice - Zabezpečit a strhnout některé části objektu výrobny nábytku ve Staňkovicích na Žatecku bude muset její majitel po nedělním požáru. Nařídil to statik.

Poničená truhlárna. Foto: Michal Hrdlička / HZS Ústeckého kraje

"Příčinu požáru a škodu se vyšetřuje Policie ČR ve spolupráci s Hasičským záchranným sborem," uvedl mluvčí hasičů Lukáš Marvan. Více podrobností není nyní kvůli vyšetřování známo.

Jedenáct hasičských jednotek vyjelo k požáru výrobny nábytku v Myslivecké ulici v obci Staňkovice v neděli před čtvrtou hodinou ráno. "Hořela výrobna nábytku, sklady a prodejní místo v jednom komplexu budov. Požár zachvátil střechu i vnitřek budov," dodal Lukáš Marvan.

Hasiči zasahovali ze země i z výškové techniky, požár lokalizovali v 6:16 a zlikvidovali v 14:00. Na místo byl povolán statik, který nařídil zabezpečit a strhnout některé části objektu, dodal mluvčí hasičů k zásahu.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru