Podbořanský Rohozec - K tragédii došlo v noci z neděle na pondělí ve vojenském prostoru Hradiště u Podbořanského Rohozce. Na následky střelného zranění tam zemřel myslivec.

Tragickou událostí na Doupově se zabývá policie. Ilustrační foto

S transportem vážně zraněného myslivce pomáhali v noci z neděle na pondělí hasiči z karlovarské stanice, kteří o události v pondělí ráno informovali.

Událost se stala ve vojenském prostoru Hradiště u Podbořanského Rohozce. Myslivec zde utrpěl střelné zranění v nepřístupném terénu, kam nebylo možné se dostat s žádnou záchranářskou technikou. Na místo tak vyjeli i karlovarští hasiči s terénní čtyřkolkou.

Muže, který zranění na místě podlehl, s použitím čtyřkolky odvezli z lesa na přístupovou cestu. Co přesně se v lese v noci stalo, vyšetřuje policie.

"Dva myslivci, otec a syn,  dohledávali postřelený kus spárkaté zvěře, přičemž došlo ke střelnému poranění  staršího muže, který zranění na místě podlehl," upřesnila mluvčí policie Kateřina Böhmová. Událostí se zabývají kriminalisté z Karlových Varů. Věc je kvalifikována jako podezření ze spáchání přečinu usmrcení z nedbalosti. "Okolnosti střelby jsou předmětem dalšího prověřování. Za usmrcení z nedbalosti může soud uložit trest odnětí svobody na 1 rok až 6 let," dodala policejní mluvčí.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru