Ústecký kraj/Štramberk - Dobrovolní hasiči z celé republiky změří své síly na II. mistrovství České republiky dobrovolných hasičů v disciplínách TFA, tedy nejtvrdší hasič přežívá. Své želízko v ohni má tentokrát i Ústecký kraj. Letos ho bude reprezentovat: Lukáš Mooz z SDH Brandov, René Sádovský z SDH Libočany, Karel Lang z SDH Obora, Jiří Morávek z SDH Obora a Ondřej Spurný z SDH Kryry.

Ilustrační snímek ze závodu TFA v Brandově na Mostecku. Foto: Jan Vraný

Závod se uskuteční 1. října na náměstí ve Štramberku. Na závodníky čekají tradiční čtyři soutěžní disciplíny. Soutěž v disciplínách TFA pro dobrovolné hasiče se uskuteční ve dvou věkových kategoriích a družstva krajů:

a) kategorie 34 let /ročník narození 1982 a mladší/
b) kategorie 35 let /ročník narození 1981 a starší/
c) družstva krajů

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru