Velemyšleves – Kolony vozidel se nyní tvoří ve stoupání či klesání do Velemyšlevsi na žatecké straně údolí s říčkou Chomutovkou, kde se dokončuje silniční obchvat. Dopravu tam aktuálně řídí semafory.

Stavba obchvatu Velemyšlevsi, konec září 2016. Foto: Oldřich Hájek

Silničáři právě pracují na napojení Velemyšlevsi na obchvat a velký most překlenující údolí s obcí a říčkou Chomutovkou. S dopravními omezeními i nadále počítejte také na „mostecké straně", kde je rovněž kvůli napojování obchvatu doprava vedena po provizorní komunikaci a je zde snížena rychlost. Krajský úřad vydal povolení k omezením v dopravě do 30. listopadu letošního roku.

Ředitelství silnic a dálnic stále předpokládá dokončení prací do konce letošního roku. Přesný datum zprovoznění mostu pro automobilovou dopravu zatím neuvádí.

Navržený obchvat obce Velemyšleves má za cíl odvedení tranzitní dopravy na silnici I/27 mimo obec, čímž významným způsobem sníží dopravní zatížení ve Velemyšlevsi a zároveň přispěje k větší bezpečnosti a ke zlepšení životního prostředí v dané lokalitě. Zároveň dojde ke zlepšení jízdních parametrů na silnici I/27, což povede k větší plynulosti silničního provozu v tomto úseku.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru