Louny - Mladý muž se chtěl obohatit a tak si s bratrovými doklady půjčil peníze. V červnu tohoto roku uzavřel v Lounech s jednou pražskou finanční společností smlouvu o půjčce. Konal tak s nekalým úmyslem se nezákonně obohatit.

2010penezenkaIlustrační foto

Smlouvu o půjčce uzavřel na jméno svého bratra s použitím jeho osobních údajů. Na základě těchto podvodných informací mu byla půjčka ve výši 12 000 Kč schválena a poskytnuta. Dotyčný však zaplatil jen 1 535 Kč a od srpna splátky nehradí. Komisař služby kriminální policie a vyšetřování jej proto obvinil z trestného činu podvodu, za což mu hrozí až dvouletý trest odnětí svobody.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru