Toužetín - Vážné zranění utrpěl řidič osobního automobilu, který v pátek nad ránem havaroval na hlavním silničním tahu z Loun na Slaný poblíž obce Toužetín. S vozidlem po smyku vylétl ze silnice a několikrát se převrátil na střechu. Z havarovaného vraku se jako zázrakem řidič dostal sám ještě před příjezdem záchranářů.

Ilustrační snímek z vážné nehody. Foto: Jan Vraný 

K nehodě došlo před čtvrtou hodinou ranní. Muž naštěstí cestoval ve voze sám. Zraněného řidiče posléze záchranná služby převezla do nemocnice. Potvrdil to mluvčí krajské záchranky Prokop Voleník. Vážnou nehodu vyšetřuje lounská policie. S největší pravděpodobností ale řidič jel příliš rychle, dostal smyk a nezvládl řízení. S autem pak havaroval mimo komunikaci. 

Na místě karambolu zasahovaly také jednotky profesionálních i dobrovolných hasičů. K nehodě došlo poblíž Panenského Týnce, kde je úsek častých a mnohdy i tragických nehod. 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru