Žatec - Teprve devatenáctiletý mladík napadl o čtyři roky staršího muže a způsobil mu zranění s pracovní neschopností. Devatenáctiletého muže ze Žatce stíhá komisař služby kriminální policie a vyšetřování  z trestných činů výtržnictví a ublížení na zdraví.

2110vytrznikzatecIlustrační foto

Uvedených skutků se dopustil tím, že po předchozí slovní rozepři fyzicky napadl 23letého vrstevníka a způsobil mu zranění s pracovní neschopností od 23. srpna do 12. září. Toto zranění omezilo poškozeného v běžném způsobu života až do začátku října.

"K události došlo v žatecké ulici Podměstí, před kulturním domem Moskva. Pokud bude dotyčný odsouzen, hrozí mu trest odnětí svobody na šest měsíců až tři léta," uvedla mluvčí policie Jaromíra Střelcová.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru