Louny - Městský úřad v Lounech na svém webu upozorňuje na podezřelou osobu, která se vydává za pracovnici společnosti ČEZ s.r.o. V minulých dnech bylo na Městskou polici v Lounech doručeno upozornění na osobu, která si s klienty sjednává schůzku na odečet odběru elektrické energie, ale není pracovnicí skupiny ČEZ, za kterou se před klienty vydává.

2002mulouny

Ilustrační foto

"Nabádáme všechny občany k opatrnosti. V případě, že se u vás objeví pracovník Skupiny ČEZ a nahlásí vám, že jde vyměnit, zkontrolovat nebo odečíst elektroměr, jedná se o pracovníka společnosti ČEZ Měření a za každých okolností má u sebe služební průkaz – jeho pravost si můžete ověřit na zákaznické lince 840 840 840," uvedla Šárka Beránková, mluvčí skupiny ČEZ.

Pokud se jedná o výměnu, montáž nebo kontrolu elektroměru je toto zpravidla vyžádáno zákazníkem nebo je odběratel upozorněn na faktuře, že mu bude vyměněn elektroměr. Za tyto výkony v žádném případě pracovníci skupiny ČEZ nevybírají peníze v hotovosti, a to ani za odečty elektroměrů nebo jejich kontrolu.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru