Peruc - Třetí ročník festivalu alternativní hudby Vývrtka míří opět do Peruce. Festival proběhne 29.-30. června v kempu Peruc nedaleko Loun. Program začíná v pátek odpoledne a končí sobotní nocí. Možnost ubytování je v areálu ve vlastním stanu, nebo v chatce (chatku lze přikoupit ke vstupence).

Těšit se můžete na přírodní areál s možností koupání a sportů a nejzajímavější ne-mainstreamovou muziku z Čech i zahraničí. Dále také na doprovodný program z dílny Zvedni-Zadek.cz, chillout area Cafe Letka, festivalová školka a další.

Headlinerem třetího ročníku je izraelské jazzové power trio TATRAN, světově proslulá kapela, která nese prapor moderního jazzu zatraceně vysoko. Z Izraele pochází také SHTUBY, originální a neuvěřitelně energický hudebník, který ve své taneční hudbě kombinuje elektronické podklady a živé nástroje a na Vývrtce zakončuje své čtyřdenní české turné.

Po legendárním koncertě na prvním ročníku se na festival vrací W.W.W., svou existenciální diskotéku přivezou stálí hosté Vývrtky Mutanti Hledaj Východisko a o post nejpodivnější diskotékové kapely se utkají s fenomenálními Bert & Friends.

Mezi potvrzené účinkující dále patří balkan-jazzoví Free Balkan Quintet (s Kosmickým Žirafáčem Jardou Nogou za bicí soupravou), prog-alternativci PRVNÍ HOŘE, elektro-rockový nářez ze Slovinska Kontradikshn, čeští stoner rockeři Uninvited, jazz-metal fúze North Innergy nebo jazzrockoví Molotow Moloch quartet.

Na DJ stage zahrají: DJ Agem, Funk Soul Brothers, Soundproof, Idefix, Juice a Wombat z Estonska.

Vstupenky jsou v předprodeji v síti GoOut.cz:
do 28.2. ... 290,-
do 31.5. ... 360,-
do 28.6. ... 420,-
na místě ... 490,-
Pětilůžková chatka v areálu festivalu ... 1500,-

Senioři nad 60 let a držitelé průkazu ZTP/P + jeden člen doprovodu mají slevu 50% ze vstupného na místě, konečná cena je tedy 245,- Kč.
Občané s trvalým bydlištěm v obci spadající do SO ORP Louny mají slevu 20% ze vstupného na místě, konečná cena je tedy 392,- Kč.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru