Dobrovolným hasičům z Postoloprt je 150 let. Oslavy vypuknou v sobotu na náměstí
Foto: SDH Postoloprty
Co se chystá

Postoloprty - V sobotu 23. června proběhnou oslavy 150 let SDH Postoloprty. Celé oslavy začnou průvodem v 10 hodin od nádraží Českých drah. V průvodu půjdou Postoloprtské mažoretky, Lounská 13 a samozřejmě hasiči nejen z Postoloprt.

Na Mírovém náměstí bude vystavena hasičská technika, po příchodu průvodu bude nástup hasičů s oceněním nejlepších z nich. Na náměstí zahraje i Lounská 13 a hasiči předvedou několik statických ukázek zásahové činnosti. Od dvanácti hodin začne v zámecké zahradě doprovodný program – ukázky kynologů, policie, záchranářů. Bude možno si prohlédnout vojenský historický tábor, ale i otočný simulátor dopravní nehody nebo hasičské modely.

Pro děti jsou připraveny atrakce ve tvaru hasičské techniky, rukodělné dílny a od 14.30 hodin je bude na malém podiu bavit Míša s Vlastou. Na velkém podiu ve dvě hodiny po poledni zahraje kapela Kočkuzblajs, poté se budou střídat netradiční hasičské soutěže s vystoupením dětí ze Základní umělecké školy Postoloprty.

Pokud budete mít zájem vyzkoušet si hasičské dovednosti, zde budete mít možnost a ještě získat hasičský suvenýr. Podvečer a večer bude patřit hudbě. V 17 hodin zahraje kapela Staré tenisky a tu pak vystřídá kapela Brutus. Celým dnem budou provázet Zdeněk Lukesle a Gabriel Danda. V zámecké zahradě budou i stánky s občerstvením. V souvislosti s oslavami bude v sobotu od sedmi hodin ráno uzavřeno parkoviště na Mírovém náměstí.

(dap)

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru