Louny - První ročník multižánrového festivalu KřikLoun proběhne v sobotu 23. června v areálu Stromovka v Lounech. Návštěvníci se mohou těšit na živá vystoupení známých i méně známých kapel různých žánrů, jako například rock, pop, ska, atd.

O zábavu se postará celkem 11 účinkujících kapel. Festival odstartuje ve 14 hodin a skončí v neděli, hodinu po půlnoci. Vstupné je 220 Kč. Festival je věkově neomezný a děti do 15let neplatí vstupné.

Hraje se za jakéhokoli počasí a v případě velmi špatné předpovědi bude pódium přesunuto na sál Restaurace Stromovka. Parkování je možné zhruba 50 metrů od vstupu do areálu, do kterého bude vjezd povolen pouze účinkujícím kapelám.  

Areál Stromovka bude otevřen hodinu před vystoupením první kapely, tedy od 13 hodin.

Plánovaný rozpis kapel

14:00 - Kapela "DMK - /Punk Louny/
15:00 - Mic the Catcher - /hard rock Kladno/
16:00 - Kapišto - /ska-punkkabaret Kladno/
17:00 - Stamp Out System - /punk-punk Libořice/
18:00 - Dilemma In Cinema /punk-rock Slaný/
19:00 - Svoloč - /village punk / Kladensko/
20:00 - Houba - /punk-rockÚstí nad Labem/
21:00 - Vision Days - /punk-skaBrněnec/
22:00 - Totální nasazení - /punk-rock Slaný/
23:00 - Maniac - /punk-pop Praha/
00:00 - Wolty 123 /punk/ SK

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru