Třídenní slavnosti Letní lounské vábení nabídnou Vypsanou Fixu, Slzu nebo Rytmuse
Pop-rocková kapela Liwid, která vystoupila na loňském ročníku. Foto: www.lounskevabeni.cz
Co se chystá

Louny - Již patnáctý ročník velkolepých městských slavností v Lounech je za dveřmi. Třídenní akce s názvem Letní lounské vábení nabídne i letos bohatý kulturní program. Návštěvníci se mohou těšit na vystoupení několika hvězd současné hudební scény i regionálních skupin. Slavnosti začnou v pátek 10. srpna.

Kapely se představí na třech hudebních scénách - hlavní scéna na Mírovém náměstí, Folk a Country scéna v amfiteátru na výstavišti a Rocková scéna ve Stromovce. Mezi největší lákadla letošního ročníku slavností bude jistě patřit koncert Michala Hrůzy, skupin Slza či Vypsaná Fixa nebo slovenského rappera Rytmuse. V rámci doprovodného programu nebude chybět divadlo, sport, ohňostroj, dračí lodě, noční cirkus a mnoho dalšího. Vstup je zdarma. Kompletní program slavností naleznete ZDE.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru