Něco pro cyklisty. Přijeďte se projet kolem Nechranické přehrady. Můžete vyhrát sud piva
ilustrační foto: CC0
Co se chystá

Nechranice - Pojďte se v sobotu 18. srpna projet na kole kolem Nechranické přehrady a vyhrát třeba sud piva. Závod s názvem Kadaňský patriot je dlouhý 29 kilometrů a bude zahájen ve Vikleticích ve 14 hodin.

Zúčastnit se mohou profesionálové, rekreační cyklisté i široká veřejnost. Pojďte si zasoutěžit o třicetilitrový sud piva, nebo se jen tak pro radost projet a udělat něco pro svoje zdraví.

Zaregistrovat se můžete od 12 hodin v kanceláři v restauraci Rybářská bašta. Startovné je 150 korun před závodem a 200 korun na místě. Více informací o závodu u pořadatele Zbyška Vlasáka na e-mailu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., na telefonním čísle: 777 261 831 nebo na webu závodu: www.kadanskypatriot.stranky1.cz

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru