Pirátská párty, Hurá do školy. Děti se o víkendu už začnou loučit s prázdninami
Ilustrační foto pixapay.com
Co se chystá

Louny, Podbořany – Děti už mají před sebou jen poslední dva týdny prázdnin a o nadcházejícím víkendu na některých místech pro ně už proběhnou akce jako loučení s volnými dny. Oblíbené setkání s názvem Hurá do školy je přichystáno v Hlubanech u Podbořan, další veselé řádění proběhne v Lounech na koupališti – Pirátská párty.

Obě setkání jsou připravena na sobotu 25. srpna. V Hlubanech na fotbalovém hřišti začíná velký „dětský den“ ve 14 hodin. Součástí programu jsou soutěže, hasiči s pěnou, špekáčky, dětská diskotéka, plná taška odměn a mnoho dalších lákadel. Město Podbořany pořádá tuto akci už v patnáctém ročníku.

Pirátská párty v Lounech na koupališti proběhne letos poprvé. Program začíná už ve 13 hodin. Děti budou moci rovněž soutěžit, tančit na diskotéce, ale i hledat poklad a prožít řadu dalších aktivit. Setkání pořádá Správa sportovních zařízení města Loun.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru