Dýně, masky, lampiony. Chomutovský zoopark se promění ve strašidelnou zoo
V zooparku se bude tradičně soutěžit o nejzdařilejší masku. Ta sice není podmínkou, ale přeci jen - název akce zní Strašidelná zoo. Takže všechny čarodějky, upíři či duchové budou vřele vítáni.
Co se chystá

Chomutov - Kouzelná halloweenská atmosféra v příjemném prostředí – to je hlavní lákadlo první podzimní akce chomutovského zooparku. Můžete si tu vydlabat dýni, užít spoustu doprovodných atrakcí a nakonec vyrazit na malou procházku s lampionovým průvodem.

Symbolem Halloweenu jsou vydlabané dýně s hořící svíčkou uvnitř. Chybět pochopitelně nebudou ani v zooparku. „Dýně a svíčky do nich budeme prodávat přímo na místě, nástroje na dlabání si ale musí přinést každý své,“ doplňuje František Kremer z oddělení marketingu zooparku. Organizátoři pak nejlepšího strašáka z dýně ocení drobnou cenou.

Kromě toho se bude soutěžit o nejzdařilejší masku. Ta sice není podmínkou, ale přeci jen – název akce zní Strašidelná zoo. Takže všechny čarodějky, upíři či duchové budou vřele vítáni.

Během celého odpoledne se bude prodávat cukrová vata, popcorn, vařená kukuřice a další občerstvení, na speciálním workshopu si budete moci ozdobit perníček nebo vyzkoušet namalovat strašidelný motiv. Samozřejmostí je také dětmi oblíbené malování na obličej. Hudbou a zpěvem zpříjemní akci kapela Čtvrtá cenová.

Závěr akce obstará ohňová show a lampionový průvod okolo dětské zoo. Lampiony by si měli návštěvníci přinést vlastní. Strašidelná zoo se koná v sobotu 27. října a začne ve čtyři hodiny odpoledne. Konec je předpokládán okolo sedmé.

1110zoopark4

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru