Sté výročí republiky ve Stroupči bude připomínat nová lípa srdčitá. Přijďte na slavnostní zasazení Stromu svobody
Ve Stroupči se chystá slavnostní zasazení Lípy srdčité. Foto: Jaroslava Mangová
Co se chystá

Stroupeč - Okrašlovací spolek, z. s. ve spolupráci s obecním úřadem v Žiželicích a SDH Žiželice zve na slavnostní zasazení Stromu Svobody. Akce v rámci kampaně Stromy Svobody 1918 - 2018 se uskuteční u příležitosti 100. výročí republiky v sobotu 20. října ve Stroupči u dětského hřiště.

Ve 14 hodin proběhne samotné slavnostní zasazení stromu. "Celkem budou vysázeny čtyři stromy, jedná se o Lípy srdčité. ve Stroupči dojde k oficiální výsadbě 20. října a pár dní předem k neoficiální výsadbě tří stromů v obcích Žiželice, Hořetice a Přívlaky. Naším hlavním cílem je zvelebovat, zazeleňovat a okrášlovat vesnici," vysvětlila předsedkyně Okrašlovacího spolku Jaroslava Mangová.

Po výsadbě je pak na programu od 15 hodin volná zábava v klubovně. Občerstvení pro účastníky akce bude zajištěno. "Chtěli bychom touto cestou poděkovat nadaci Partnerství a nadaci 72 hodin za spolupráci," uzavřela Jaroslava Mangová.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru