Zámek Krásný Dvůr zve na Svatokateřinské slavnosti
Foto: zámek Krásný Dvůr
Co se chystá

Krásný Dvůr - Následující víkend se na zámku Krásný Dvůr ponese v duchu Svatokateřinských oslav. Návštěvníci se mohou těšit na netradiční prohlídky zámku, zaměřené na dobu předadventní a doplněné o hudební překvapení. Na zámeckém nádvoří se bude konat malý jarmark.

V sobotu 24. listopadu se děti mohou zúčastnit speciálního edukačního programu Dětský jarmark. Na tržišti mohou prodávat vlastnoručně vyrobené výrobky (program rozvíjí finanční gramotnost dětí, ukazuje souvislost mezi tvorbou produktu a stanovením ceny, seznamuje je s marketingem).

Sobotní program uzavře divadelní představení pro děti. Divadlo Jitřenka ze Žatce zahraje ve velkém sále zámku od 16 hodin pohádku Červená Karkulka. Po oba dny bude od 12 do 15 hodin otevřen Novogotický templ v zámeckém parku.

Vstupné na prohlídky je 120 korun, zlevněné 90 korun. Vstupné na divadelní představení je jednotné - 70 korun. Vstup na jarmark je zdarma.

Před příchodem na akci je nutné provést rezervaci na telefonním čísle 415 210 004.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru