Připravte si mlsné jazýčky, festival plný čokoládových lahůdek se blíží
Dobroty z minulého ročníku. Foto: Olga Markuzziová
Co se chystá

Teplice - Obchodní centrum Galerie Teplice chystá další ročník velmi oblíbeného festivalu všemi, kteří holdují pochutinám z kakaa. Ve dnech 8. až 10. února se zde uskuteční Čokoládový festival.

Čokoládové hody vás čekají v pátek od 14 do 18 hodin, v sobotu a neděli pak od 10 do 18 hodin. Těšit se můžete na spoustu výrobků z čokolády, skvělých pralinek, čokoládovou fontánu, čoko kebab, čoko víno a mnoho dalšího.

Připraveny budou ochutnávky, stánkový prodej, bude se vařit s čokoládou, bude se moci zúčastnit čokoládových workshopů a chybět nebude ani zábavný program.

Ani letos na festivalu nebude chybět firma Lagarto Group, jež provozuje v Ústeckém kraji několik kaváren, jednu z nich i v teplické Galerii. Její zákazníci si již zvykli nejen na kvalitní kávu, ale také na báječné dobroty vyrobené z hodnotných a vždy čerstvých surovin.

Co budete moct ochutnat ve stánku Lagarto? „Opět se můžete těšit na oblíbený kornout se šlehačkou, jahodami a tekutou mléčnou čokoládou v té nejvyšší kvalitě. Letos budeme mít na festivalu velkou tempírku, takže nikdo nebude muset čekat dlouho ve frontě, vše pojede jako po másle,“ prozradil Jan Hawelka, majitel firmy Lagarto Grup.

Podívejte se, jak čokoládový festival probíhal v loňském roce:

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru