Divadlo v Žatci uvede novou komedii Smím prosit. V hlavní roli se představí Jan Revai
Jan Révai v divadelní komedii Smím prosit? FOto: Městské Divadlo Žatec
Co se chystá

Žatec - Městské divadlo Žatec uvede v pondělí 28. února novou svižnou činoherní komedii Smím prosit? Henri je vášnivý milovník všech žen. Jednoho dne se dozvídá, že má po své tetě zdědit balík peněz, pod podmínkou, že se do roka ožení.

Ale jak se nemuset své vášně k ženám vzdát a zároveň splnit kladenou podmínku? Řešení bude překvapivé, rozuzlení ještě překvapivější.

Hra, která nabízí vtipné dialogy a krásné herecké příležitosti pro Jana Revaie, Igora Bareše, Kateřinu Janečkovou, Roberta Jaškowa a Karla Zimu, bude uvedena v žateckém divadle od 19:00 hod. Pozor, jedná se o náhradní termín za zrušené listopadové představení. Vstupenky jsou i nadále v platnosti a prodej dalších lístků je na pokladně divadla.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru