Hoďte se do pohody se Sandrou a Richardem Pogodovými
Foto zdroj:www.gardes.cz
Co se chystá

Žatec . Sandra a Richard Pogodovi se spojili, aby v jednom večeru pobavili své příznivce. Divadelní, televizní a filmová herečka pozve na jeviště svého otce, aby společně zavzpomínali na to, co dosud prožili. Ona pod režisérským vedením Zdeňka Trošky či Juraje Jakubiska, v televizních seriálech a na jevištích pražských divadel Radka Brzobohatého a Na Fidlovačce.

Její otec jako spolupracovník a přítel legendárních postav české kultury: Miroslava Horníčka, ministra kultury Pavla Dostála, básníka a zpěváka Karla Kryla, herců Františka Řeháka, Jana Kanyzy, Hany Maciuchové aj. Vzpomínky na dobu od 60. let až po současnost budou proloženy divadelními šansony a evergreeny, které napsali pánové Voskovec, Werich a Ježek, Suchý a Šlitr, či olomoucký divadelní tandem Dostál + Pogoda. Interpretovat je budou společně u klavíru, za který ochotně zasedne Richard Pogoda.

Závěr večera bude patřit křtu jejich první společné knížky vzpomínek HOĎ SE DO PO(G)HODY s následnou autogramiádou.

Zábavný pořad plný hudby se uskuteční 27. května v Městském divadle v Žatci od 19 hodin.

Vstupně 220 Kč. Předprodej vstupenek: On line zde: http://zatec.koupitvstupenku.cz/ nebo zde: https://www.ticketportal.cz, či osobně v pokladně divadla a na tel. 415 710 519.

Pořadatelem pořadu je http://www.gardes.cz/ a Městské divadlo Žatec.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru