Krásné dívky, rozkošné kostýmy, ladné pohyby: Žatcem projde mažoretkový průvod
regionální kolo Národního šampionátu mažoretkových skupin v Žatci v roce 2018. Foto: Michal Hrdlička
Co se chystá

Žatec - Krásné dívky, bohaté kostýmy i ladné pohyby. Oblastní kolo mažoretkové soutěže oživí kromě jiného tento týden město Žatec a hlavní areál Letního kina.

Jedná se o tradiční postupovou soutěž mažoretkových souborů, která se uskuteční v neděli 5. května od 9 hodin. Těšit se můžete na pochodové defilé i pódiové formace. Průvod dívek s hůlkami vyjde od Letního kina a pokračovat bude na Náměstí Svobody.

Do královského města Žatec přijedou soutěžit soubory z Loun, Prahy, Strakonic, Postoloprt, Klatov, Tachova a dalších měst. V programu vystoupí zpěvačka Klára Kolomazníková, která svou kariéru začínala před dvaceti roky ve skupině Holki.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru