Druhý závod Krušnohorského poháru se pojede na historické trati z Bíliny do Kaňkova již tuto sobotu
Ilustrační foto
Co se chystá

Bílina - Nadšenci závodů do vrchu se mohou těšit na další závodní den, v pořadí druhý, letošní sezóny podniku Krušnohorský pohár. V sobotu 11. května se rozburácí motory na trati z Bíliny do Kaňkova. Závod se pojede pod záštitou města Bílina, o pohár města Bílina.

Celá trať prošla opravou a nabízí perfektní asfaltový povrch s lemujícími svodidly, s převýšením 100 metrů. Dvanáct po sobě jdoucích zatáček prověří umění všech závodníků tohoto závodu. Tato velice atraktivní trať je do kalendáře Krušnohorského poháru již tradičně zařazována a je jezdci oblíbená.

Diváci se mohou těšit na špičkové jezdce a na přímé setkání s nimi. Závodníci se sjedou nejen z různých míst Česka, ale opět i ze sousedního Německa. Na celé trati budou vyznačeny jak divácké prostory, tak zakázané zóny.

Depo závodu se rozprostře v Bílině, na Mostecké ulici a bude divákům přístupné. Tak se budou moci de facto závodních strojů dotknout, či si pořizovat snímky se závodníky u jejich nadupaných strojů.

Organizátoři závodu žádají diváky, aby dodržovali pokyny pořadatelů a zdržovali se pouze v místech pro ně určených, zejména v okolí závodní tratě.

Celé depo bude uzavřeno pro vjezd civilních automobilů, proto je nutné, aby návštěvníci své vozy nechali v přilehlé Důlní ulici a na start a na trať závodu došli pěšky. V prostorách ředitelství závodu bude po celý závodní den občerstvení i mobilní toaleta.

Další informace o závodu najdete zde.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru