Na náměstích v Lounech i v Žatci se bude bojovat proti utrpení slepic! Přidat se můžete i vy
Lidé budou mít příležitost udělat si s plyšovou slepičkou spoustu vtipných fotografií. Foto: Organizátoři
Co se chystá

Louny, Žatec - V neděli 26. května se dopoledne na Mírovém náměstí v Lounech a následně odpoledne na náměstí Svobody v Žatci bude konat akce organizace OBRAZ - Obránci zvířat s názvem Slepičí tour.

Slepičí tour je způsob, jak zapojit co nejvíce lidí do boje proti klecovým chovům. "Jde o to, že budeme u sebe mít plyšovou slepičku, se kterou se lidi budou moct vyfotit, podepsat petici za zákaz klecových chovů slepic a dokonce v Lounech zdarma ochutnat rostlinné jídlo. Fotky se slepičkou a podepsané petice následně pošleme politikům, abychom ukázali, že týrání zvířat nepodporuje žádné město v ČR," přibližuje akci jedna z organizátorek. Jedná se o celorepublikovou akci, která se bude se konat na různých místech.

Akce v Lounech potrvá od 8 do 13 hodin, v Žatci pak od 14 do 18 hodin. Jedná se o celorepublikovou akci, která se bude se konat na různých místech. Během 14 dní projede sedm plyšových slepic všechny kraje v ČR a uvidí nejméně 100 měst.

 

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru