Výzva pro všechny milovníky piva! V Žatci se poběží netradiční závod, Běh žatecké 11°
Foto z loňského ročníku akce. Zdroj Archiv BŽ11
Co se chystá

Žatec - Bohulibá kulturně "sportovní" událost s názvem Běh žatecké jedenáctky proběhne v sobotu 8. června už po jedenácté v Žatci. Akce prověří účastníky jednak ve fyzickém výkonu, ale především v umění dostat do sebe vydatné množství zlatého moku.

A o co konkrétně tedy v tomto neobvyklém závodě jde? Závodní dvojice mají za úkol navštívit osm konkrétních hospod v Žatci a v každé si vypít jednu žateckou jedenáctku (dámy třetinku, pánové půllitr). Soutěží se v kategoriích muži, ženy a Smíšené dvojice. Přihlašování dvoučlenných týmů stále probíhá, zájemci mohou psát na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Akce se letos koná v sobotu 8. června, prezence soutěžních týmu je nachystána na 11:45 v zahradě Lidového domu. Pro závodníky po statečném výkonu, zasloužilý tým organizátorů i pro všechny ostatní příchozí je jako obvykle připravena večerní živá hudba v rytmu punk rocku. Od 17 hodin postupně vystoupí Dovolený Napětí, Stamp Out System, Tvůj dědek a PoWčerejšku. Vstupné je zdarma.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru