V Lounech se bude konat další ročník Dobrodění. Podpoří pohotovost i děti s autismem
V loňském roce Dobroděj podpořil Viktorku Petrovovu, která se snažila každý den o větší míru samostatnosti v chůzi. Druhá polovina byla poskytnuta rodičům autistických dětí. Foto zdroj: FB Dobroděj
Co se chystá

Louny - V lounské Stromovce se bude v sobotu 15. června konat charitativně-kulturní akce Dobrodění. Letos jde již o její 13. ročník.

Akce začíná ve 14 hodin. Odpoledne nabídne program pro děti, připraveny budou soutěže, ukázky modelů, kadeřník, malování na obličej, vystoupení kouzelníka a další. Od 18 hodin proběhne na venkovní scéně koncert hudebních skupin z Loun i odjinud. Večer zahájí skupina Deficit složená mimojiné ze žáků lounské ZUŠ, naváže pražský Harfa Band, ska úderka Definitivní Ententýk, domácí Paralet a koncert uzavřou ústečtí Holborn Stereo.

Výtěžek z akce bude poskytnut ve prospěch lounské lékařské pohotovosti a na podporu cílené a komplexní intervence pro rodiny s dětmi s poruchou autistického spektra. Vstupné je 80 korun, děti mají vstup zdarma.

Co je Dobrodění

Dobrodění je charitativní akce, kterou pořádá spolek Dobroděj. Minulých dvanáct ročníků proběhlo v lounské Stromovce. Členové Dobroděje zde připravují odpolední program pro děti a na večer organizují hudební program pro dospělé. Umělci zde vystupují bez nároku na honorář. Výtěžek Dobrodění pak každoročně putuje na pomoc dětem.

Vytěžené peníze se poskytují nově přímo do rukou rodičů handicapovaných dětí, aby jim tak mohly být propláceny rehabilitační pobyty aj. V loňském roce Dobroděj podpořil Viktorku Petrovovu, která se snažila každý den o větší míru samostatnosti v chůzi. Druhá polovina byla poskytnuta rodičům autistických dětí na proplácení terapií pod vedením Petry Jantošové.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru