U obchodního centra budou psí závody. Přihlásit se na ně může každý chovatel
Ilustrační foto: CC0
Co se chystá

Chomutov - Do kin právě přichází pokračování oblíbeného rodinného filmu Tajný život mazlíčků 2. K uvedení tohoto filmu pořádá OC Chomutovka v sobotu 22. června zábavný program pro celou rodinu. Tentokrát nezapomeňte vzít s sebou i vaše psí mazlíčky.

Od 10.00 startuje před Chomutovkou registrace do psích závodů. Registrovat se můžete už nyní na www.chomutovka.cz. Pejsci soutěží ve třech kategoriích podle velikosti. Nejedná se o profesionální psí soutěž, ale především o zábavu. Závody startují v 11.00 a předpokládaný konec akce je v 15 hodin.

Pro pejsky je připravena relaxační zóna, ochutnávka krmiv a samozřejmě pěkné ceny. Partnerem akce je prodejna PET CENTER.

Abyste se během závodů nenudili, můžete si vyrobit hračku pro svého mazlíčka. Děti určitě ocení i výrobu oblíbené slizu. Dále jsou připraveny kvízy, hádanky, omalovánky a soutěže o ceny s tématikou filmu Tajný život mazlíčků 2. Chybět nebude ani foto stěna.

Těšíme se na vás v sobotu 22. června od 10.00 do 15.00 v obchodním centru Chomutovka.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru