Hudební vystoupení, soutěže i atrakce pro děti. Oslava řeky Ohře se letos vrací do Kadaně
Den Ohře 2018 v Lounech. Foto: Destinační agentura Dolní Poohří
Co se chystá

Kadaň - Oslava řeky Ohře, největší slavnost pořádaná Destinační agenturou Dolní Poohří, se letos vrací do Kadaně. Tam měl Den Ohře svou premiéru v roce 2015. Akce se koná opět na Nábřeží Maxipsa Fíka, přímo pod kadaňským hradem, a to v sobotu 27. července odpoledne.

„Den bude zaměřen na zážitky pro rodiče s dětmi. Hudební vystoupení, soutěže, atrakce - to vše bude připraveno pro Vaše nejmenší,“ zve návštěvníky ředitel Destinační agentury Ing. Lukáš Pichlík. Na oslavě samozřejmě nemůžou chybět pohádkové bytosti z Dolního Poohří - víla Ohřinka, skřítek Ohřínek a víla Egerie. „Uvítáme všechny děti v kostýmu víly Ohřinky nebo skřítka Ohřinka. Mohou se zúčastnit soutěže o nejhezčí kostým. Připraveny pro ně máme zajímavé ceny,“ dodává Lukáš Pichlík.

Program začne ve 13 hodin slavnostním křtem nových publikací, mezi nimi i dalšího dílu dětského Putování s Ohřinkou po hradech, zámcích a kostelích Dolního Poohří. Dojde také na předání certifikátů POOHŘÍ regionální produkt® novým držitelům této značky. Během odpoledne je připraven dětský kabaret, šermířské i bubenické vystoupení. K dobré náladě bude hrát také kapela DEFICIT z Postoloprt a krojovaná dechovka. Děti si mohou vyzkoušet netradiční atrakce jako aquazorbing na řece či bumperfotbal, půjčit si šlapadlo či lodičku nebo si nechat pomalovat obličej. Program doplní stánky s občerstvením včetně originálních certifikovaných produktů POOHŘÍ regionální produkt®.

Den Ohře, pořádaný Destinační agenturou Dolní Poohří, se poprvé konal v Kadani v roce 2015. Jeho dalšími zastávkami byla města Klášterec nad Ohří, Žatec a naposledy výstaviště v Lounech.

Program Dne Ohře:

13:00 Slavnostní zahájení akce
13:15 Křest nových publikací Dolního Poohří a předání certifikátů POOHŘÍ regionální produkt®
13:30 Hudební divadlo Hnedle Vedle – Dětský kabaret
14:15 Šermířské vystoupení SHŠ Mortis
14:30 kapela DEFICIT Postoloprty
15:15 DA BezeVšeho – tancování s vílou Ohřinkou
15:30 Bubenický „průvod“ – perkusní show
15:45 Vyhlášení výsledků soutěže o vílu Ohřinku a skřítka Ohřínka
16:00 Šermířské vystoupení SHŠ Mortis
16:15 DA BezeVšeho – tancování s vílou Ohřinkou
16:30 Hudební divadlo Hnedle Vedle – Dětský kabaret
17:15 Šermířské vystoupení SHŠ Mortis
17:30 kapela V. Béreše – krojovaná dechová hudba
19:00 konec akce

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru