Horskou silnici obsadí závodní vozy! Z Horního Jiřetína do Nové Vsi se pojede Krušnohorský pohár
Foto: Olga Markuzziová
Co se chystá

Horní Jiřetín - Další závodní den podniku Krušnohorského poháru se pojede Mostecku. V sobotu 20. srpna se nadupané vozy a jejich majitelé, kteří se zúčastní dalšího mezinárodního závodu do vrchu, přesunou do Horního Jiřetína. Odtud bude startovat pátý závod směrem na Novou Ves v Horách.

Trasa k cíli závodu měří 4600 metrů a má převýšení 314 metrů. Jde o jednu z nejkrásnějších tratí v Česku. Po celé délce tratě jsou svodidla a je položen kvalitní asfalt. Pilotům nabídne 21 zatáček. Depo pro závodníky bude rozložené u cíle závodních strojů v obci Nová Ves u bývalé koliby, za což organizátor závodů děkuje Obci Nová Ves v Horách. Otevřeno bude od pátku 19. července od 14 hodin. V depu bude k dispozici mobilní toaleta a občerstvení.

Závodní den začne v sobotu 20. Července v 7 hodin a potrvá cca do 18 hodiny. Divákům nabídne nejen chvíle plné adrenalinu, ale i několik zajímavostí a překvapení. Diváci se opět budou moci potkat se jezdci a zblízka si prohlédnout jejich stroje a nadýchat se atmosféry závody prosáklou vůní benzínu.

Všichni přítomní jistě s láskou v srdcích zavzpomínají na spolu-jezdeckou legendu, člena hvězdné posádky ASK Stavby Praha, Václava Civína, který před několika dny navždy opustil nejen svět automobilových závodů. Václav Civín byl spolujezdcem Jiřího Webingera.

Novinkou pátého závodu Krušnohorského poháru je nový partner, společnost Zeknova.
Ta věnuje pro Absolutního vítěze sezóny 2019 sadu závodních pneumatik a pro všechny vítěze závodů slevu na nákup závodních pneumatik.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru