Mariánské Radčice - Mariánská pouť, jejíž již XIII. ročník pořádá obec Mariánské Radčice ve spolupráci se Severočeskými doly, se uskuteční v sobotu 14. září. Centrum obce promění na místo plné zábavy, pouťových atrakcí a stánků a místo, kde vás čeká spousta koncertů a zábavy.

Pouť bude odstartována v 10 hodin v kostele Panny Marie Bolestné mší svatou. Poté bude kostel zpřístupněn veřejnosti k prohlídkám. Také hlavní scéna a historická scéna začne programem v 10 hodin. Těšit se zde můžete například na koncert Magdy Malé či Bohuše Matuše, ale to až ve večerních hodinách. Ještě před tím, zahraje Kladenská Heligonka, Ondra Krejča, folková kapela Křap, Michal Helč či Marek Černoch, vystoupí kouzelník, pro děti bude připravena pohádka, čeká vás cykloshow, skokani, či žonglér, vystoupení sboru ZUŠ Litvínov, na závěr se můžete těšit na ohňostroj.

Na historické scéně bude připravena soutěž pro děti, rytířské hry pro děti, dobové tance, sokolník, rytířský turnaj na koních, trubači a dětská bitva. Po celý den bude probíhat stánkový prodej, pouťové atrakce a projížďky na koních.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru