Halloween je tady! Přijďte na ten pohádkový v Lounech, nebo na Říjnový večer strašidel v Žatci
Loňský ročník Pohádkového halloweenu v Lounech: Foto zdroj: Kiwanis Luna Louny
Co se chystá

Louny, Žatec - Kouzelnou halloweenskou atmosféru budete moci tento týden zažít v Lounech i v Žatci. Občanské sdružení Učitelé pro Žatec zve děti každého věku i rodiče na halloweenskou akci Říjnový večer strašidel a magických světel. Kiwanis klub Luna Louny zase chystá Pohádkový halloween v Lounech.

Říjnový večer strašidel v Žatci

Akce se uskuteční ve čtvrtek 31. října od 16.45 hodin na náměstí Svobody před žateckou radnicí. Na programu je průvod masek městem s lampiony v 17.15 hodin, který povede od radnice do Letního kina. Současně s průvodem masek půjdou i mažoretky ze ZUŠ Žatec.

Bude se také soutěžit o nejhezčí dýni, kterou musí soutěžící donést do letního kina mezi 16. a 17. hodinou. Akcí bude provázet DJ Majkl. Účastníci strašidelného večera se mohou mimo jiné těšit na ohňovou show. Občerstvení bude po dobu trvání akce zajištěno.

Pohádkový halloween v Lounech

Sraz účastníků je v pátek 1. listopadu v 16 hodin na Mírovém náměstí. Těšit se můžete na spoustu zábavy, skvělou atmosféru, dobré jídlo, spoustu masek a soutěží a užít si tak krásné odpoledne se svými blízkými a ještě tím podpořit doboru věc.

Masky jsou vítány v hojném počtu. Mohou to být různé pohádkové bytosti a symboly Halloweenu. V 18 hodin akci zakončí ohňostroj.

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru