Advent v ZOO: Přijďte si do skanzenu vlastnoručně vytvořit vánoční svícen nebo ozdobit perníčky
Vánoční symboly si můžete vytvořit ve skanzenu. Foto: Zoopark Chomutov
Co se chystá

Chomutov - Adventní věnec, vánoční svícen nebo originálně ozdobené perníčky. To vše si budete moci vyrobit během dvou adventních neděl ve skanzenu chomutovského zooparku. Navíc v příjemné atmosféře podkreslené živou hudbou.

Vše potřebné bude po oba dny připravené ve stodole skanzenu Stará Ves, kde je dostatek místa pro výrobu vánočních symbolů i živou kapelu. Občerstvení bude zajištěno také.

První akce z cyklu Advent v zoo je připravena na neděli 8. prosince. Hrát bude country kapela Album a příchozí si budou moci vyrobit například adventní věnce, ozdoby na strom či svícen. „Návštěvníci si budou moci své výrobky samozřejmě odnést a vánočně si přizdobit svůj domov, “doplňuje ředitelka zooparku Věra Fryčová.

O týden později, tedy 15. prosince, bude nedělení odpoledne určené hlavně dětem. Budou si moci ozdobit perníčky, které připraví profesionální pekařka. „Abychom ještě více podpořili příjemnou atmosféru, roztopíme pec a jednu várku perníčků upečeme přímo na místě,“ dodává František Kremer z oddělení marketingu zooparku. A aby byly uspokojeny opravdu všechny smysly, o hudební podkres se postará kapela Makovec.

Začátek obou akcí je naplánovaný na 14 hodin, trvat budou vždy zhruba do 17 hodin. Pokud akci spojíte s návštěvou zooparku, do skanzenu pak můžete s klasickou vstupenkou. Jestli vyrazíte jen na adventní tvoření, vstupné na akci je 40 Kč za dospělého a děti mají vstup zdarma.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru