Oslavte příchod nového roku v Žatci společně na náměstí Svobody
Ilustrační foto: CC0
Co se chystá

Žatec - Nevíte kam na Silvestra? Oslavte ho společně s dalšími lidmi pod širým nebem, na náměstí svobody v Žatci.

Silvestr v Žatci bude zahájen ve 23 hodin a kromě závěrečného ohňostroje o půlnoci vás čeká od 23 hodin hudební produkce a zábava s Karlem Fialou, ve 23:55 hodin projev starostky města Žatec a senátorky paní Zdeňky Hamousové. Vstup je zdarma.

V letošním roce bude pódium umístěno u Morového sloupu. Ohňostroj bude odpalován v prostoru placeného parkoviště u výjezdu z ulice Dvořákova (před prodejnou látek).

Z tohoto důvodu Město Žatec upozorňuje občany na zvýšenou hladinu zvuku. Zároveň žádá o uvolnění tohoto prostoru. V době příprav a průběhu akce je nutné přeparkovat vozidla.

Dne 31. prosince v době od 15 hodin do 02 hodin 1. ledna bude platit na náměstí Svobody úplný zákaz parkování. V době pořádání akce bude omezen průjezd na náměstí Svobody. Prosím použijte objízdnou cestu přes ulici Dlouhá.

Více informací se dozvíte na webu města.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru