Svatební veletrh Svatba nanečisto se blíží. Co letos návštěvníkům nabídne?
Svatební veletrh v Mostě. Foto: archiv
Co se chystá

Most - Nejlepší profesionály z regionu, nejnovější kolekce šatů a obleků, semináře a spoustu dalšího nabídne další ročník veletrhu, který Svatební salon Delta Most již tradičně připravuje na začátek roku. Svatební veletrh Svatba Nanečisto se uskuteční 12. ledna od 10 do 17 hodin v objektu restaurace Benedikt Most.

Letošní sedmý ročník veletrhu přinese ukázky 40 vystavovatelů, ve všech prostorách restaurace Benedikt. Cukrářů, floristů, vizážistů, fotografů, cateringu a všeho, co budete potřebovat pro zajištění vašeho svatebního dne a příprav na tento den. Vrcholem akce bude přehlídka nejnovější kolekce svatebních šatů. Přehlídku doprovodí klavírista Robert Ferenc, jenž vyrůstal v Dětském domově ve Vysoké Peci.

Zúčastnit se můžete i svatebního semináře, kde vám zkušená svatební koordinátorka Pavla Vyoralová poradí, jak nachystat svatbu, na co nezapomenout nebo naopak co není nezbytné. Vstupné 100 Kč.

Program veletrhu Svatba Nanečisto 2020:

  • 10.00 zahájení
  • 11.00 přehlídka svatebních šatů kolekce 2020
  • 13.00 svatební seminář o přípravě svatby
  • 14.00 vizážistická proměna
  • 15.00 přehlídka svatebních šatů kolekce 2020, poté vyhlášení tomboly, předání charitativního daru
  • 17.00 ukončení
REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru