Vyrazte s rodinnou na závody a udělejte si pěkný rodinný výlet, Triola cup se pojede na krásné trati ze Solopysk
Triola Cup. Ilustrační foto: Olga Markuzziová
Co se chystá

Solopysky -  Další závod do vrchu podniku Triola Cup se uskuteční v sobotu 15. července a pojede se oproti původním předpokladům na trati v malebné krajině Lounska, serpentinami z obce Solopysky (Domoušice) do obce Ročov. Díky tomu je závod i příležitostí k zážitkům pro celou rodinu.

„Víme, že je to trochu zmatek, ale museli jsme přistoupit k další změně trati. Závod se pojede v krásné přírodě Lounska, tak budou jistě jak závodníci, tak také diváci potěšeni,“ uvedl František Pišta, organizátor závodů Triola Cup.

Diváci tak mohou spojit závody s příjemným rodinným výletem, navštíví krásnou přírodu, dopřejí si adrenalin, setkání se závodními jezdci, v Dolním Ročově mohou navštívit například klášter. Při cestě určitě stojí za návštěvu nedaleký zámek Nový hrad v Jimlíně, kde mohou zhlédnout například právě probíhající panelovou výstavu o šlechtičně Eleonoře ze Schwarzenbergu, roz. Princezna z Liechtensteinu, která své současníky oslňovala nejen svou krásou, vybranou garderobou a chováním, ale i rozhledem, inteligencí a dobrotou svého srdce nebo výstavu kostýmů z pohádek Zdeňka Trošky, či závodní den zakončit zhlédnutím představení pražského divadla Spektákl Fraška o Dušanově duši, která na zámku začíná ve 20 hodin.

Závodníci i diváci opět mohou podpořit dobrou věc, i v průběhu tohoto závodního dne bude probíhat sbírka finančních prostředků pro Nadační fond Cesta proti bolesti. Sbírka odstartovala na závodě v Boleboři, peníze ze sbírky budou věnovány na nákup kompenzačních pomůcek pro nemocné děti.

Závody Triola Cup budou startovat v sobotu 15. července v ranních hodinách v obci Solopysky, kde bude také stanoviště a zázemí závodů. Cíl závodů bude v Ročově. Závod bude končit v odpoledních hodinách, více informací najdete na www.triola-cup.cz.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru