Otužilci se v Lounech vrhnou do ledové Ohře. Letos již po šesté!
Foto z loňského ročníku akce. Autor: Ladislav Bába
Co se chystá

Louny - Již 6. ročník taškařice ve studené vodě, oblíbené mezi diváky v zimnících i účastníky v plavkách, se koná v neděli od 14 hodin u mostu Veslařů v Lounech.

Jedná se o tradiční akci Zimní smočení v Ohři. "Přijďte zkušenější i amatéři. Žádné nároky neuplatňujeme, jen to chce trošku odvahy, dobrou náladu a podpis o vlastní zodpovědnosti," vyzývají pořadatelé na facebooku, kterými jsou členové seskupení Přívoz LN. Kdo se na otužování vyloženě necítí, může přijít odvážlivce alespoň psychicky podpořit.

Loňského ročníku Zimního smočení se zúčastnilo 19 plavců, novinkou byla finská sauna ve veslařském areálu s ochalzením v řece. Letos pořadatelé přitvrdili, sauna prý nebude.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru